Reacties op BLIK 1

BLIK 01

Eén van de leuke dingen van iets de wereld insturen – al is het maar een aankondiging – is de respons die je er op krijgt.

De aankondiging van BLIK lokte enthousiaste reacties uit op het initiatief en mensen die heel graag een exemplaar wilden. BLIK magazine leverde na de verzending ook leuke foto’s op van mensen die het bij de post vonden. En natuurlijk reacties van lezers/kijkers:

Mooie reactie van illustrator Klaartje Berkelmans:

“Heel eigen, heel erg Zagerij. Mooie combinaties van foto’s op de spread die zo een kijkje geven in de verschillende thema’s en je zo het gevoel geven dat je het allemaal zelf ontdekt.”

Uitgever Joost Hesseling van De Toorts, zelf fotograaf, schreef:

“Ik heb hem van cover tot cover gelezen en vooral ook bekeken natuurlijk. Mooi initiatief en interessant uitgewerkt.”

Marjan Vos van Verbeeld mailde:

“Genoten van jullie Blik nummer 1. Het meest bijzonder vond ik het stuk waarbij de geportretteerde vertelt over zijn ontmoeting met de fotograaf, iets wat je bij een portret niet verwacht.”

De bladenmakers van TextArt twitterden:

“Met belangstelling eigen magazine ‘Blik’ van @DeZagerij gelezen, maar vooral bekeken. Informatief en inspirerend!”

Fotograaf Arnold Reyneveld stuurde zelfs een uitgebreide reactie waarvan de kern was:

“BLIK grijpt me. Ik lees de inhoudsopgave en kan niet meer stoppen. Liefde voor beeld. Passie voor tekst. Een hart vol van liefde voor ambachtswerk. BLIK laat me niet meer los. Na de laatste pagina rest een dubbel gevoel: Ik denk Alex de Groot beter te kennen. Zijn werk beter te begrijpen. Maar vraag me tegelijk af: wie ben ik zélf eigenlijk? Wat is mijn verhaal?”

Reacties op BLIK 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>