Over BLIK

Jarenlang in opdracht werken doet wat met je.

Je leert je te verplaatsen in wat een ander wil. Je leert een beetje gedachten lezen. En in ieder geval goed kijken. Naar de omgeving van een klant, naar de persoon met wie je aan tafel zit, naar het werk. En je leert hoe je dat kunt vertalen in een goed ontwerp.

Maar het zorgt er ook voor dat je soms niet meer precies weet wat je zélf leuk vindt.
Te veel met anderen bezig zijn is ook weer niet goed. Vandaar BLIK magazine.

Voeding

BLIK is het tijdschrift van De Zagerij ontwerpbureau. Het is vooral een manier om af en toe los te komen van de opdrachtsituatie en weer zelf te formuleren wat we belangrijk vinden. Daarover een idee te ontwikkelen, over te schrijven, foto’s en illustraties bij te maken, een pakkende vorm voor te vinden. Met de bedoeling dat uiteindelijk iedereen daarvan ‘profiteert’. Wijzelf uiteraard, maar ook onze klanten, omdat we onszelf op deze manier voeden, wat alleen maar tot beter, doordachter en rijker werk kan leiden.

Van papier

BLIK magazine willen we als ontwerpbureau ook gebruiken om te laten zien wat je met een magazine kunt doen. We zijn namelijk van mening dat in principe overal een tijdschrift over te maken valt. En dat proberen we dan ook te laten zien met de keuzes die we in dit blad maken. De onderwerpen, de invalshoeken, de vormgeving, de techniek, we besteden aan elk aspect aandacht. Zo zien we BLIK ook als testcase, als een plek waar we kunnen experimenteren met ontwikkelingen die zich voordoen bijvoorbeeld op technisch gebied. Denk aan digitale magazines, sociale media, (content) marketing en juist de combinatie tussen on- en off-line. Want voor alles is BLIK magazine een papieren magazine!

Meer weten?

Heb je vragen over BLIK magazine?
Stuur een mailtje of bel met +31 (0)6 446 24 147.
Wil je een exemplaar bestellen? Kijk even bij Ontvangen?
Om op de hoogte te blijven van nieuws over BLIK magazine: like de facebook-pagina van De Zagerij